Přeskočit na hlavní obsah

Builder party 2008

Šťavnatá kýta na rožni opečená. Měkoučké kuřecí masíčko na jazyku se rozpadající. Čerství pstruzi z Mohelnické sádky na másle usmažení. Pivo litovelské, Redbull s vodkou i všeliké jiné pochutiny obecně nezbytné. A banda asociálů, které spojuje podivná šifra menšítka a otazníčku. Ano, přátelé, Builder party je po roce opět tady.

Kdy: 26.–27. července 2008
Kde: Kuní chata v Lošticích

Cože? Že jste ještě na žádné Builder party nebyli? A že vlastně vůbec nemáte nic společného s Builderem? A to snad vadí? Dobře, pro váhavé tu mám HoTův rozřazovací test. Které z následujících třípísmenných slov je vám nejbližší?

  1. PHP
  2. sex
  3. HoT

V případě, že jste odpověděli a), je pro vás účast na Builder party bez debaty povinná. V ostatních případech jen pokud patříte k něžnějšímu pohlaví. A protože uvedené podmínky splňují úplně všichni čtenáři tohoto blogu, nezbývá, než vás poslat rovnou na registrační formulář:

http://party2008.zridkavesely.info/

Kromě jedení a pití jsou na programu věci rozličné, například tradiční fotbalový souboj Pepíci versus Ukrajina. Něco mi říká, že letos už se ta odveta konečně zadaří.

Pokud chcete zvěděti ještě více, podívete se na příslušné vlákno na Builderu, přečtěte si logy z předchozích ročníků (2005, 2006) nebo se podívejte na archivní fotky (2005, 2006, 2007).

Takže, s kým z vás se potkám na letošní Builder party?

Komentáře

  1. Tak první comment hned od „ne něžného pohlaví“, který vůbec netuší co je to PHP. Každopádně mě kolegové z munia lámou již delší dobu, že to prostě musím zažít. Takže jsem moc zvědav jestli mě celou tu dobu nelakovali.

  2. OMFG ! Pročpak je to 210km od Jablonce? :D

  3. [1]Já sice o PHP něco tušim :), ale ještě jsem se také neúčastnil. Mě na Builder Párty zlákal Marek Brádler.

  4. No jel bych taky, ale vyradil jsem se u vstupniho testu. PHP mi nic nerika a za ASPX bych asi nebyl moc pochvalen, co?

  5. [4] Ale to ničemu „ergo“ nevadí :-), je to právě o tom posení, pobavení se, atd. :-)

  6. :D tak jak je to ergo, tak bych do toho šel.

  7. ergo- první část složených slov mající význam dílo, práce, pracovní

    Pánové doufám, že to tam moc ergo nebude .. jinak to nebude mít ten správný nádech.

  8. [7] To je sice pravda a je škoda, že tuhle ergo záležisost chápe pouze walker a Miki (protože u toho byli), ale věřím, že na Builder Párty to bude stejné a ještě lepší.

    Jen to chce více pokory (jak se říká), aby to počasí dopadlo lépe než loni :-).

  9. [4] Neboj se vlka nic, foto href=„http://­vyrostek.cz/fot­ky/builder-party-2007-munio/P1010066“ rel=„nofollow ugc“>http://vy­rostek.cz/fot­ky/builder-party-2007-munio/P1010066 budiž důkazem, že (bráno odzadu) .NOT s <?php a SEO zvládnou i návrhový vzor sele;-)

  10. Tak, fórum pravidelně, vesměs pasivně, navštěvuji, ale už to není to co bývalo, že? ;)

    Když je to z jablonce 210km, tak kolik je to pak z Liberce? :-(

  11. [10] … a kolik je to z Budějic, .. panečku! ;-) Každopádně platí co jest napsáno na pozvánce, z organizačních důvodů (termín, dobrovolný zájemce aka organizátor atd. atd. atd.) akce opět skončila kde skončila. My Ukrajinci (miluji mykání :-P) jsme navýsost potěšení a držíme palce Pepíkům, neb již mají jakés takés zkušenosti se čtením mapy (zdravím HoTa). 8-)

  12. [11] Tak tak Milfe, z Budějc nejrychlejší cestou zhruba 350 km… Kdyby měl každej rešit dojezdovou vzdálenost, tak se nesejdem nikdy.

  13. Tss, žádná ukrajina, Slezsko je to :-)